Nordic Jewel – Tyylikkäimmät suomalaiset korut & kellot

"Koska viimeksi kiitit itseäsi hyvästä suorituksesta, ahkeruudesta tai nokkeluudesta – tai ylipäänsä siitä, että Sinä olet Sinä? Tai haluaisitko ilahduttaa ystävääsi jollakin pysyvällä ja kauniilla?

Käsin valmistettu kotimainen jalometallikoru kertoo arvostuksesta ja kestää aikaa. Se ilahduttaa silmän lisäksi myös sydäntä ja antaa säihkettä sekä arkeen että juhlaan.

Pidän helmistä ja niiden parissa työskentelystä, niiden herkkä kauneus on inspiroinut minua jo vuosien ajan. Viime aikoina olen kiinnostunut Tahitin helmistä, joiden värisävyjen hienovaraiset erot tekevät jokaisesta helmestä ainutlaatuisen. Kuplivaa-korusarjan korut ovatkin jokainen yksilöitä, kahta täysin samanlaista helmeä ei ole ja valmistan jokaisen korun erikseen käsityönä.

Kiinnostus helmiin on ollut lähtökohtana myös kansainvälisiin kilpailuihin osallistuessani. Vuonna 2005 saavutin sormuksellani finaalipaikan Italialaisen Vogue Gioiello -lehden järjestämässä GoldSign-kilpailussa, ja vuonna 2008 sormukseni ”Tuned” sijoittui Tahitian Pearl Trophy -kilpailussa Skandinavian sarjan ykköseksi.

Valmistuin kultasepäksi Lahden Muotoiluinstituutista vuonna 1998, ja olen toiminut alan yrittäjänä ja kouluttajana siitä lähtien. Vuonna 2006 suoritin työn ohessa Korutaiteen erikoistumistutkinnon. Ammatillisen kehittymiseni kannalta pidän tärkeänä osallistua sekä mielenkiintoisiin opintoihin, että erilaisiin alan kilpailuihin ja näyttelyihin. Ne tuovat vaihtelua normaaliin työrytmiin ja antavat uutta ajattelua muotoiluprosessiini.

Valmistan sormuksia ja muita koruja sekä omina tuotesarjoina että tilauksesta, asiakkaan toiveiden pohjalta. Asiakaskuntaani kuuluu niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiä ja yhteisöjä. Toteutan yksilölliset korut käsityönä eri jalometalleista, kuten kullasta, valkokullasta ja hopeasta – uutuutena ovat uniikit titaanisormukset.

Valikoimistani löytyvät korut parhaisiin hetkiisi."

www.marjutviitanen.fi

Näytetään tuotteet 1-4 / 4

Ostoskorisi on tyhjä