Nordic Jewel – Tyylikkäimmät suomalaiset korut & kellot

"Korujeni muotokieli on runsasta ja koristeellista, vastakohtana nykyaikaiselle skandinaaviselle muotoilulle. Koruistani näkyy esteettinen ajatusmaailmani. Tykkään ornamenttisista, köynnösmäisistä muodoista, emaleilla ja laseilla saaduista väreistä sekä erilaisten kivien ja helmien yhdistämisestä.

Inspiraatiota saan jo kauniista luonnosta ja hyvästä mielestä, mutta itse ympäröivä jokapäiväinen ympäristömme antaa runsaasti minulle ideoita. Korun idean hahmottamisessa löytyy usein kuvittelemani henkilö, persoona ja sen ympärille syntyvä tarina, ympäristö tai tunnetila.

Toivoisin oman näkemykseni ja korun käyttäjän ajatusten kohtaavan, jolloin koru toisi kantajalleen iloa pitkään, olisi hänen elämäntyyliinsä sopiva ja loisi korulle oman tarinansa, mukavat muistonsa ja rakkaan sekä hyvän tunnearvon.

Yritykseni perustin heti valmistuttuani Lahden Muotoiluinstituutista vuonna 1997. Toimin yrittäjänä lähes kymmenen vuotta Union Design nimisellä kultaseppien työhuoneella, jonka aikana kehitin omaa mallistoani. Nykyään toimin korumuotoilijana itsenäisesti suunnitellen ja toteuttaen omia malleja ja tilaustöitä.

Vuonna 2009 yksi suurimmista haaveistani toteutui päästessäni mukaan Lumoava-nimiseen koruryhmään. Tässä ryhmässä on ollut parasta niin omien mallien suunnittelu kuin pääsy seuraamaan eri alojen lahjakkaita tekijöitä."

———————————
Korukuvat: Lumoava
Henkilökuva: Teemu Töyrylä, www.studiott.fi


www.carinablomqvist.fi

www.lumoava.fi
Facebook: Carina Blomqvist

Ostoskorisi on tyhjä